Ve zkušebním provozu pro vás otevíráme novou prodejnu ve Zlíně. Těšíme se na vás.

Topeak Wedge DRYBAG Medium brašna pod sedlo nepromokavá TC9821B

Kód: 4712511829921
Značka: Topeak
1 049 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Podsedlová brašna Topeak WEDGE DryBag se systémem upevnění QuickClick™. Podsedlová brašna Topeak WEDGE DryBag se systémem upevnění QuickClick™. Cyklo brašna účinně chrání Vaše věci při jízdě na mokrých cestách. Cyklo brašna Wedge DryBag je vyrobena z pevného, nepromokavého materiálu. Rolovací uzavření, známé například z lodních vaků, slouží k hermetickému uzavření, kdy voda a ani bahno nemá šanci. Díky systému QuickClick™ je montáž a demontáž brašny otázkou několika málo vteřin. Podsedlová brašna Topeak Systém upevnění: QuickClick™ Objem: 0,6L Materiál: 210 Denier a 420 Denier, Nylon Waterproof Fabric Svařované švy Poutko na bezpečnostní světlo Reflexní Tisk Velikost (L x W x H): 15 x 9 x 9 cm Hmotnost: 140 g

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Brašny na kolo pod sedlo
Značka: Topeak
Možnost doplňkových služeb: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Topeak je tchajwanská společnost hi-end cyklistických doplňků založená v roce 1991, která se od té doby vyvinula v jednoho z největších světových výrobců cyklo doplňků.

Téměř ve všech kategoriích je Topeak referencí v kreativitě, praktičnosti, výkonu a inovacích. Společnost pravidelně získává ocenění za design svých výrobků.

  Brašny a kapsy na kolo | Nosiče | Pumpičky na kolo | Nářadí a lepení