NEJVĚTŠÍ SLEVOVÁ AKCE TOHOTO ROKU a svátek cyklistiky je tu a trvá POUZE DO 3. DUBNA. Sledujte aktuální slevy nebo slevové kódy FORBIKES u jednotlivých produktů. Neváhejte, počty kusů skladem jsou omezené................. Velikonoce otevírací doba:................. 29.3. a 30.3. otevřeny pouze prodejny Most a Ústí nad Orlicí, 31.3. otevřena pouze prodejna Ústí nad Orlicí 1.4. všechny prodejny zavřeno

CamelBak Eddy Kids 400 ml - Cute Fruit

Kód: 886798023854
Značka: CamelBak
399 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Camelbak Eddy Kids je nejen láhev na kolo, ale i každodenní užití.  Sportovní láhev má měkký náustek ze zdravotně nezávadného silikonu, díky kterého se nic nevylije. Cyklistická láhev lze snadno díky držadla zavěsit na batoh nebo přenést. Láhev, kterou miluje každé dítě, ale i rodič.

Detailní informace

Detailní popis produktu

CamelBak Eddy Kids 400 ml - Cute Fruit

Proč pořídit dítěti krásnou vzorovanou láhev?

  • Vaše dítě bude s této láhve s radostí pít
  • Láhev je vybavena měkkým náustkem ze zdravotně nezávadného silikonu
  • Voda z láhve se nerozlije ani při náhodném převrhnutí
  • Velikost dětské láhve 400ml
  • Neobsahuje BPA, BPS a BPF
  • Pohodlné držadlo do ručičky nebo k připnutí na batoh

Dětská láhev pro trvalou hydrataci

Každý rodič se snaží udržet pitný režim svého dítěte a ne vždy je to jednoduché. My vám přinášíme řešení v podobě krásně vzorované dětské láhve, která přitáhne děti zpět pro další doušky a trvalou hydrataci.  

Pohodlné držadlo umožňuje snadné přenášení nebo zavěšení na batoh, aby byla láhev vždy po ruce.

CamelBak Eddy Kids 400 ml - Cute Fruit
CamelBak Eddy Kids 400 ml - Cute Fruit

Nehrozí žádné vylití!

Rodiče potěší nový plast dětské lahve Tritan šetrný k zemi z 50 % recyklovaného materiálu. Snadno se čistý je odolný vůči zápachu, skvrnám a neobsahuje BPA, BPS a BPF.

Láhev je vybavená patentovaným ventilem Bite Valve ze zdravotně nezávadného měkkého silikonu. Velmi snadno se používá. Stačí vyklopit náustek a děti mohou pít, ale nebojte při náhodném převrhnutí se nápoj nerozlije. Víčko i lahev lze mýt v myčce v horním koši.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětské držáky na pití a láhve na kolo
Značka: CamelBak
Možnost doplňkových služeb: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Předchůdcem CamelBaku byl infůzní vak v ponožce, se kterým přišel při americkém cyklistickém závodu Hotter'N Hell na 100 mil Michael Edison. Postupně díky zvyšujícímu se zájmu se z infúze a ponožky staly propracovanější modely podobné dnešním batohům CamelBak. 

Úspěch značky byl nepochybně ovlivěn nárůstem popularity horských kol. Bikeři ocenili, že nemusí pouštět řídítka, když se potřebují napít a projíždí zrovna technicky náročným terénem. Postupně si ale CamelBak oblíbili i další sportovci - běžci na lyžích, skialpinisté, horolezci, vysokohorští turisté... .