1.5. OTEVŘENO - Ústí nad Orlicí, ostatní prodejny - ZAVŘENO

Novinky Corratec 2024

Prémiová německá kola Corratec již brzy u nás

S potěšením Vám oznamujeme, že naše společnost BIKEMAX bude mít v nabídce novou modelovou řadu kol a elektrokol Corratec 2024. Přinášíme Vám tak širokou škálu novinek, které uspokojí potřeby nejširšího spektra cyklistů

Katalog kol a elektrokol Corratec 2024 - ZDE

Revoluční elektrokola s nízkou hmotností

Lehká sportovní elektrokola s motory Bosch SX jsou hlavním tahákem nové modelové řady Corratec. Tyto modely poskytují vynikající vyváženost mezi hmotností a výkonem, díky čemuž si užijete rychlé a plynulé jízdy i v náročném terénu. Motor Bosch SX je novinkou pro sezonu 2024. Vyniká spolehlivostí a efektivitou, takže se můžete spolehnout na to, že Vám poskytne potřebnou pomoc, ať už se vydáte kamkoliv. 

Nabídka elektrokol Corratec je velmi široká. Corratec používá pouze špičkové motory Bosch a vysokokapacitní baterie od stejné značky. Podívejte se všechny elektrokola Corratec.

Novinky Corratec 2024

Lehký FUll

Novinky Corratec 2024

Lehký Hardtail

Novinky Corratec 2024

Lehký Gravel

Nádherné silničky

Nesmíme zapomenout ani na naše zákazníky, kteří hledají vrcholný výkon a luxus. Nová řada Corratec 2024 nabízí luxusní karbonové silniční kola, která zaručují maximální rychlost a komfort. Tyto modely byly navrženy s ohledem na nejnovější trend a technologie v oblasti silniční cyklistiky. Modely značky Corratec uvidíme i příští rok na největších závodech světa díky stejnojmennému týmu, za který závodí i český reprezentant Karel Vacek.

Univerzální štěrkolety

Pro všechny milovníky gravelového cyklistického stylu přináší nová modelová řada Corratec 2024 několik zcela nových modelů. Tyto kola jsou navržena pro jezdce, kteří hledají univerzální kolo, které si poradí jak s náročným terénem, tak s rychlou jízdou na silnici. Gravelová kola jsou k dispozici v hliníkových i karbonových verzích. Každý model je navržen s důrazem na detail a luxusní design. Hliníkové modely nabízí skvělou odolnost a pevnost, zatímco karbonové modely se mohou pochlubit nízkou hmotností a vysokou tuhostí. Kombinace krásného designu, vysoké kvality zpracování a technické dokonalosti těchto kol zaručí, že Vaše jízda bude vždy pohodlná, bezpečná a zároveň plná adrenalinu.

Nízká hmotnost a luxusní barvičky pro nejmenší cyklisty

Pro naše nejmenší cyklisty jsme vybrali lehká dětská kola z řady Corratec 2024. Tato kola jsou navržena tak, aby byla bezpečná, stabilní a snadno ovladatelná pro malé ruce a nohy. Jejich nízká hmotnost umožňuje dětem snadnou manipulaci s kolem a zároveň poskytuje dostatečnou robustnost pro dětské dobrodružství.

Vybere si každý

V BikeMax jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout kompletní sortiment nové modelové řady Corratec 2024. Věříme, že každý zákazník u nás najde kolo, které mu nejlépe vyhovuje. Těšíme se na Vaši návštěvu v našich prodejnách, kde Vám rádi představíme tyto novinky a poradíme s výběrem toho nejlepšího kola pro Vaše potřeby. U nás najdete kolo svých snů.

Horská kola  | Celoodpružená kola  | Trekingová kola

Horská elektrokola  | Celoodpružená elektrokola  | Dámskáelektrokola

 

Novinky Corratec 2024

Celopéra Corratec

Novinky Corratec 2024

Pevňáky Corratec

Novinky Corratec 2024

Trekingy Corratec