Všechna elektrokola od nás mají v ceně jak baterii, tak nabíječku.

Crussis 2023 kolekce, novinky, katalog a ceny

Koloběžky a elektrokola Crussis jsou v České republice velmi dobře známá. Když vyrazíte na kolo, vždy tento barevný nápis na rámu potkáte.
Co to znamená? Především známku již desetileté tradice. A samozřejmě spolehlivost

Znamená to taky úspešnou firmu, která se zabývá požadavky zákazníků a vyrabí pro ně přesně to, co potřebují. Inovace a vývoj jde vidět každým rokem. Ani sezona 2023 nebude výjimkou!

Crussis si pro nás připravil skvělou novinu a to rozšíření spolupráce s japonskou firmou Panasonic! Do letošního roku jste tuto spolupráci mohli vidět v rámci bateriíí na určitých modelech. Nyní ale přibudou na elektrokolech Crussis také Panasonic středové motory. A to hned ve dvou provedeních. 

Z této spolupráce máme velkou radost, jelikož s motory Panasonic máme jen tu nejlepší zkušenost. Motory jsou tiché, mají nadstandardní výkon srovnatelný (ne-li vyšší) s jinými velkými výrobci a obrovským plusem jsou také displeje v češtině. A to exklusivně díky vývoji s Crussis.

V čem jsou navíc tyto motory unikátní je, že mají postupné automatické vypínání přípomoci, tím pádem necítíte nárazové nepříjemné vypnutí jako u ostatních výrobců. Tato funkce nám v dobrém doslova vyrazila dech.

Crussis bude samozřejmě dál pokračovat i s výrobou elektrokol s motory Bafang

Všechna kola budou i nadále v atraktivních barevných kombinacích, jak jsme u Crussis zvyklí. Konzervativnější jednobarevné modely se i nadále označují předponou "ONE". Kola s motory Panasonic najdete s označením "PAN". Kombinací "ONE-PAN" najdete jednobarevné kousky s motory Panasonic.

Kompletní katalog s nabídkou všech novinek Crussis pro 2023 naleznete v sekci elektrokol Crussis: ZDE

Podívejte se na ochutnávku, jak Crussis se středovými motory Panasonic budou vypadat:

pan-largo-pan-guera-2023-bikemax-cz

 

 

crussis-2023-bikemax-cz  stredovy-motor-panasonic-crussis-bikemax-cz  displej-v-cestine-panasonic-crussis-bikemax-cz